Clubshops

De partners van Rugby Club Alphen zijn:
SponsorKliks: voor allerlei online aankopen
Canterbury: voor onze clubkleding

Als via deze webwinkels een aankoop wordt gedaan, dan ontvangt Rugby Club Alphen daar een commissie voor.

SponsorKliks

Door een online bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van Rugby Club Alphen, sponsor je ons direct zonder dat het jou iets kost!  Er doen heel veel webwinkels mee met SponsorKliks, zoals bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, Hema, Stayokay en ANWB. Ook Thuisbezorgd doet hieraan mee, dus als je via onze SponsorKliks pagina bij Thuisbezorgd een pizza besteld, levert dat Rugby Club Alphen direct wat op! Jij een pizza, wij een commissie. En het kost je niks extra’s! Mooi toch?


Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.

75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Rugby Club Alphen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert de club hier direct van!

SponsorKliks en Rugby Club Alphen weten niet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Rugby Club Alphen is. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert de club niets op.

Canterbury

Als je via onze clubshop van Caterbury een aankoop doet, krijgt de club een commissie.
In deze clubshop kun je onze clubkleding kopen: broekjes, shirtjes, pakken, sokken etc.